TANFOLYAMUNKON SIKERESEN RÉSZT VETT, AJÁNLOTT SZAKEMBEREK NÉVSORA 
 Tanfolyam

 Tanfolyam indul! 
A "Tükörtábla-terápia elméleti és gyakorlati képzés" felnőttképzési tanfolyamként a 00744-2011-es nyilvántartási számot kapta a Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjától. Nem akkreditált a képzés.
A 2001. évi CI. törvény szerinti felnőttképzési szerződést kötünk hallgatóinkkal. A tanfolyam sikeres befejezését tanúsítvánnyal igazoljuk, és számlát adunk a költségviselő nevére.

A Kormány 93/2009 (IV. 24.) Korm. rendelete a 120 órás pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben részt vevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet módosításáról:

A 93/2009. (IV. 24.) Korm. rendelet  2. §. (3) bekezdés (d) pontja szerint:
...A hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető a (3) bekezdés (a-e) pontjában felsorolt lehetőségek útján, többek között:
...
(d) pont: harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésen való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri.

 A tanfolyam célja: 
A diszgráfia-diagnosztika és -terápia új eljárásának, valamint prevenciós és reedukációs célú, gyakorlatorientált alkalmazásának elsajátítása kezdő és gyakorló pedagógusok, logopédusok részére.
A tanfolyam tankönyve: Lesóné Kónya Mónika: Tükörtábla-terápia. A kétkezes diszgráfia-vizsgálat és -terápia kézikönyve. (ELTE Eötvös Kiadó, Budapest 2010.)
A könyvet kérjük beszerezni a tanfolyam kezdetére!

 Jelentkezés feltételei: 
Végzettség: egyetemi vagy főiskolai
Szak: logopédus, tanár, tanító, fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus, óvodapedagógus
Szakképzettség: pedagógus

 A következő, XIV. tanfolyam (4 alkalom) időpontjai: 

2022. szeptember 17. szombat  (9:00 - 16:00 )
2022. szeptember 18. vasárnap  (9:00 - 16:00 )
2022. szeptember 24. szombat  (9:00 - 16:00 )
2022. szeptember 25. vasárnap  (9:00 - 14:00 )

BETELT! A tanfolyamra való jelentkezést továbbra is várjuk, mert ha a létszám lehetővé teszi, új időpontban, soron kívül azonnal indítjuk a következő tanfolyamot!

A tanfolyamon való részvételt 72 óránál nem régebbi negatív Covid PCR-teszthez kötjük, mely igazolást papíron kérünk átadni az első tanfolyami nap reggelén! Ennek hiányában nem lehetséges a tanfolyamon való részvétel. Az email-ben kiküldött teszt eredmény is megfelelő, kinyomtatva!
Egyéb védettségre vonatkozó dokumentumokat (oltások, egyéb tesztek) nem áll módunkban elfogadni!


A tanfolyam helyszine: Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Érdi Tagintézmény
Cím: 2030 Érd, Fő u. 42. (ingyenes parkolási lehetőség az udvarban!)

 Időtartam: 
30 óra, 4 napon

 A tanfolyam díja: 
80000 Ft
Az összeg tetszőleges arányban megosztható több számlán is, bármely költségviselőre.

 Információ: 
e-mail: lesone.monika@gmail.com
Tel.: 06-30/ 839-7020

 Jelentkezés: 
Amennyiben elfogadja a fenti feltételeket és jelentkezik a tanfolyamra kérjük, hogy az alábbi JELENTKEZÉS linkre kattintva, töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot!

 JELENTKEZÉS 
A témához kapcsolódó fogalmak: logopédus, logopédiai fejlesztés, tanulási zavarok, diszgráfia, diszlexia, dyslexia, dysgraphia, funkciózavar, neuropszichológia, neuropedagógia, vizuomotoros koordináció, motoros koordináció, szimmetrikus mozgásminta, fejlődési diszlexia, differenciál-diagnosztika, írászavar, írásprobléma, grafomotoros fejlesztés, diszgráfia-prevenció, írástanulás, diszlexia-prevenció, mentális forgatás, diszgráfia-diagnosztika, tükörírás, enyhe agysérülés, diszlexia-diagnosztika, testközép-átlépés, diszgráfia-kezelés, diszlexia-kezelés, agyfélteke-dominancia, domináns agyfélteke, kétkezesség, idegrendszeri éretlenség, bilaterális koordináció, grafomotoros érettség, írókéz, kezesség, balkezesség, írókéz-dominancia, dominancia, laterizáció, laterizációs problémák
 
 
  ©2010 Copyright Common InterNet Kft.